Group
Back

Algemeen Overzicht

Technisch textiel voor vloeistoffiltratie, zeven en ontstoffing

FS_Fabrics & Media_Sefar Tetex Mono 02

SEFAR TETEX MONO

FS_Fabrics & Media_DLW PET 07-8433-W060

SEFAR TETEX DLW

FS_Fabrics & Media_SEFAR NYTAL Forte

SEAR PETEX, SEFAR NITEX

Sefar is de toonaangevende fabrikant van precisie weefsels uit monofilamenten voor filtratie en zeefdruk toepassingen. De meest voorkomende polymeren die verwerkt worden tot filterdoek en zeefgaas zijn polyamide, polyester, polypropyleen, PVDF, PTFE, ETFE, E-CTFE en PEEK. Het geweven filtermateriaal wordt in uiteenlopende industrieën toegepast, zoals: elektronica, grafisch, medisch, automobiel, voedingsmiddelen, farmacie, ruimtevaart, luchtvaart, chemie en architectuur.

Met 180 jaar kennis en ervaring helpt Sefar de industriële processen van haar klanten te optimaliseren en vandaag de dag zorgt de aanwezigheid van dochterondernemingen in 25 landen op 5 continenten voor lokale, technische ondersteuning. Sefar heeft momenteel de beschikking over een 3-tal weverijen, gevestigd in Zwitserland, Roemenië en Thailand. De Monosuisse divisie zorgt voor de productie van garens in Zwitserland en Polen. Het gehele proces van het produceren van garens t/m het eindproduct is daardoor volledig in eigen beheer.


Heeft u niet de informatie gevonden waar u naar op zoek bent?

Wij verwijzen u graag door naar de Engelse website middels deze link www.sefar.com, vanwege het feit dat niet alle pagina's in het Nederlands vertaald zijn.

U treft daar alle informatie omtrent de mogelijkheden die Sefar biedt en tenslotte vindt u aan de rechterzijde onze contactgegevens voor persoonlijk contact.

Contact information


Sefar BV

Aalsvoort 71
7241 MB Lochem, NL


Tel. +31 (0)573 744 111