Группа
Назад

Filter Componenten

Filter Componenten

Het geweven filterdoek en zeefgaas worden op veel verschillende manieren tot filtercomponenten verwerkt. Sefar beschikt over een eigen cleanroom, waarmee eenvoudig en efficiënt filtercomponenten worden gefabriceerd. De verwerking in een klasse 7 ISO 14644 cleanroom zorgt voor naleving van de hoogste medische eisen. De producten worden als halffabricaat en eindproduct geleverd. Mede daardoor in diverse industrieën toegepast, zoals luchtvaart, ruimtevaart, gezondheidszorg en geneesmiddelen, automobiel, huishoudelijke apparatuur en de akoestische industrie. Het state-of-the-art machinepark biedt tal van mogelijkheden en speelt daarmee in op specifieke wensen van haar klanten. Alle weefsels uit productgroep SEFAR MEDIFAB zijn geproduceerd in gevalideerde zones volgens GMP en USP Class VI voorschriften.

Hieronder treft u onze fabricagemogelijkheden.

Geplisseerde elementen

Geplisseerde elementen van Sefar worden verwerkt in uiteenlopende toepassingen, zoals cardio reservoirs, zuurstofinstallaties, slagaderlijke filters, automotive filters, huishoudelijke apparaten en industriële filters. Geplisseerde elementen verhogen aanzienlijk het filtratie oppervla.

Kenmerken

Tot 5 lagen

Combinaties met woven en non-woven materialen

Breedte varieert tussen 25 – 1200 mm

Breedte voor eindloze elementen varieert tussen
25 – 570 mm

Hoogte varieert van 6 mm (een laag) of 8 mm (meervoudige lagen) tot 50 mm

Ribbons

De ribbons (bandjes) van Sefar worden verwerkt in allerlei toepassingsgebieden, zoals automobiel, luchtvaart, huishoudelijke en industriële filters, elektronische apparaten, diagnostische test strips, perfusie en transfusie filters. Weefsels bestaande uit enkel of meervoudige lagen worden ultrasoon of warm gesneden en zorgt daarmee voor een nauwkeurige afwerking van de randen.

Kenmerken

Warm gesneden

Gelast, gesloten kanten

Voor alle weefsels, behalve PTFE

Mogelijke breedtes; van 7 t/m 3.600 mm

Ultrasoon gesneden

Gesloten kanten zonder randen

Mogelijke breedtes; van 4 t/m 700 mm

PA/PP/PET met maaswijdte < 280 µm

Tape en dispenser producten

Middels verschillende fabricagetechnieken kan Sefar haar weefsels snijden en toeleveren op dispensertape of voorzien van een kleeflaag. Sefar biedt producten voor schokabsorptie, afdichtingmaterialen en voor bescherming tegen vocht en vuil.

Kenmerken

Mogelijke uitvoeringen; gestanst, laser gesneden of klantspecifiek

Aan te leveren met een enkele of dubbelzijdige kleeflaag

Vormdelen

Vormdelen worden toegepast in o.a. de automobielsector, gezondheidszorg, industriële apparaten, huishoudelijke apparaten. De vormdelen zijn tevens geschikt voor spuitgieters en worden middels diverse fabricagetechnieken op de gewenste vormen aangeleverd.

Kenmerken

Koud gestanst, laser- of ultrasoon gesneden

Tubes

De weefsels, bestaande uit een enkele of meervoudige lagen, kunnen middels diverse snijtechnieken op uw gewenste afmetingen geproduceerd worden. De gefabriceerde tubes worden toegepast in de ruimtevaart, gezondheidszorg en automobielsector.

Kenmerken

Gelaste lengtenaden

Mogelijke diameters; van 8 t/m 320 mm

Heeft u niet de informatie gevonden waar u naar op zoek bent?


Wij verwijzen u graag door naar de Engelse website middels deze link www.sefar.com, vanwege het feit dat niet alle pagina's in het Nederlands vertaald zijn.


U treft daar alle informatie omtrent de mogelijkheden die Sefar biedt en tenslotte vindt u aan de rechterzijde onze contactgegevens voor persoonlijk contact.

Contact information


Sefar BV

 

Aalsvoort 71
7241 MB Lochem, NL


Tel. +31 (0)573 744 111